Tyson Fury ja Francis Ngannou kohtaavat lauantaina nyrkkeilyn raskaansarjan huippuottelussa. Taustalla on vaikuttanut myös Mike Tyson.

Iron Miken on väitetty valmentaneen Francis Ngannouta ottelua varteen. Ngannou on tehnyt aiemmin uraa vapaaottelussa.

Ottelun alla on nyt esitetty paljastuksia Tysonin todellisesta roolista. Bloody Elbow -sivusto kertoo, että Saudi-Arabian, jossa ottelu järjestetään, hallitus on maksanut Mike Tysonille valtavan summan, jotta hän valmentaa Ngannouta.

Myös Yahoo Sportsin toimittaja Kevin Iole on kirjoittanut asiasta. Iolen mukaan saudit ovat maksaneet ”erittäin, erittäin, erittäin hyvin” Tysonille.

– Hän (Tyson) ei ole valmentanut Francisia, mutta he (saudit) uskovat hänen läsnäolonsa tuovan huomiota tapahtumalle. Dewey Cooper valmensi häntä (Ngannou), lisäsi Iole X-palvelussa.

Iole kertoi, että Manny Pacquiao, Roberto Duran, Erik Morales, Big George Foreman, Joe Calzaghe, Tommy Hearns ja Frank Bruno ollaan myös tuomassa katsomaan ottelua isolla rahalla. Floyd Mayweather Jr saattaa myös saapua pelipaikalle.

Mike Tyson nähtiin torstaina Ngannoun rinnalla lehdistötilaisuudessa.

Kevin Iole

@KevinI
The Saudis have paid Mike Tyson to act as Francis Ngannou’s trainer (very, Very, VERY handsomely, I’m told). They are flying in celeb boxers, including Pacquiao, Duran, Morales, Big George Foreman, MA Barrera, Joe Calzaghe, Tommy Hearns, Frank Bruno. Floyd Mayweather may go too