UFC:n supertähti Conor McGregor on herättänyt viime päivinä huomiota käyttäytymisellään sosiaalisessa mediassa.

McGregor on aukonut päätään X-palvelussa. Kohteena ovat olleet urheilun muut kovat nimet.

Nyrkkeilyn maailmantähti Canelo Alvarez sai sivuosuman, kun McGregor hehkutti omaa esitystään nyrkkeilyottelussa Floyd Mayweatheria vastaan.

– Tämä oli yksi parhaista ammattinyrkkeilyesityksistä. Sain enemmän iskuja perille Floydiin kuin Canelo. Ottaisin mielellään uudelleen, itsekehui irlantilainen.

Canelo Alvarez ei lukemastaan pitänyt.

– Tarvitsen vain yhden käden hoitaakseni sinut, eikä minun tarvitse lyödä yhtä monta kertaa, aloitti Canelo ja sai McGregorin hiiltymään.

– Saul, senkin keittämätön kana. Tallon nivelsiteet polvestasi. En tarvitse käsiä lopettaaksesi sinut. Potkin sinut pinkiksi. Jätän sinut näyttämään siltä kuin olisit jäänyt liian pitkäksi aurinkoon, senkin pisamaperse, filosofoi McGregor.

– Käyttäydyt kuin lapsi. Sinulla on suuri suu ja puhut hyvin paskaa, mutta lopetat aina, kun tulee itse ottelu. Hahahahahah, naureskeli meksikolainen.

Seuraavaksi McGregor siirtyi tylyttämään UFC:n kevytsarjan mestaruusvyötä lauantaina puolustavaa Islam Makhachevia. Dagestanilainen sai kuulla kunniansa.

– Näin tapahtuu, kun serkut harrastavat seksiä toisensa kanssa ja saavat lapsia. Tässä on tulos, linjasi McGregor, jonka odotetaan palaavan häkkiin ensi vuonna.

McGregorin viesti herätti runsaasti paheksuntaa.