Aiemmin tänä vuonna UFC:stä lähtöpassit saanut Makwan Amirkhani jatkaa edelleen vapaaottelu-uraansa. Hän on ilmoittanut tavoittelevansa paluuta oktagoniin.

Amirkhanin on tarkoitus osallistua Oktagon-turnaukseen ensi vuonna. Hän on saanut haasteita jo tänä syksynä.

Brittiottelija Chris Fishgold on haastanut Amirkhanin. Hän uhosi Instagramissa Amirkhanin ”juosseen karkuun koko ottelun”, kun kaksikko kohtasi edellisen kerran Tukholmassa järjestetyssä UFC-illassa vuonna 2019.

Fishgold väitti, että Amirkhani ei ole allekirjoittanut hänelle nyt tarjottua sopimusta. Amirkhani teki Ylelle selväksi, että tuollaista sopimusta ei koskaan tarjottu.

Amirkhani paljasti Ylelle, että Fishgold käyttäytyi todella erikoisesti, kun kaksikko kohtasi edellisen kerran. Mies uhosi suomalaiselle ottelua edeltäneenä päivänä Tukholman kadulla.

– Hän oli ihan naaman edessä. Siinä oli tiimiläisiäni ja sanoin, että ”ottakaa iisisti, huomenna on matsi ja siellä hoitelen hänet”.

– Sitten hän hävisi, ja yhtäkkiä hän olikin kiva ja kiltti. Nyt taas alkoi samanlainen v*ttuilu, haukkuminen ja nimittely, Amirkhani avasi Ylelle.

Oktagonissa Amirkhani tarjosi Fishgoldille kunnon nöyryytyksen vuonna 2019. Mies luovutti Amirkhanin tiukassa anakondakuristuksessa.

Tässä Ylen juttu.