Nyrkkeilyn raskaansarjan legendasta Mike Tysonista kerrotaan monenlaisia tarinoita. Nyt on kuultu melkoinen väite erään brittimiehen suusta.

Bristolista kotoisin oleva Dean Cooper laukoi kovaa puhetta Hurts So Good -podcastissa. Hän väitti kohdanneensa nuoren Tysonin baarissa vuosia sitten.

Cooperin mukaan hän lähestyi Tysonia ja tarjosi miehelle juomaa. Iron Mike kieltäytyi kohteliaasti tarjouksesta. Sitten Tyson päätti tarjota kierroksen koko baarille.

– Valkoinen poika tulee saamaan kyytiä, väitti mies Tysonin sanoneen.

– Olenko kusessa, hämmästeli Cooper.

– En muista tarkalleen, mitä sitten sanottiin, mutta otin tuhkakupin ja ajattelin ”vi**t tästä”. Tuli kauhea älämölö. Hän (Tyson) huusi ja keuhkosi. En sanonut enää mitään. Minulla oli vain lasinen tuhkakuppi kädessä.

– Olin valmis lyömään häntä päähän lasisella tuhkiksella. Noin 40 järkkäriä ja portsaria tulivat ja sanoivat : ”Olit onnekas.” Sanoin: ”Miten olin onnekas? En ollut vi**u onnekas. Hänen pitäisi tyrmätä minut.”

Lopulta tilanne ilmeisesti rauhoittui. Cooperin sekava tarina on herättänyt hämmennystä ja epäuskoa. UFC:stä aiemmin tuttu Darren Till latasi suorat sanat Cooperin väitteistä X:ssä.

– Toivottavasti tästä kaverista tulee niin kuuluisa, että Mike saa kuulla tästä ja jäljittää hänet, jotta hänen on vastattava tästä täyttää hevonpaska olevasta tarinasta, paalutti Till.

Please make this man so famous that it gets back to Mike and Mike tracks him down so he has to answer for this absolute bullshit of a story.

Didn’t Happen of the Year Awards

@_DHOTYA
Here’s a man from Bristol claiming he knocked out Mike Tyson in a pub