UFC:n supertähti Jon Jones kohtaa Stipe Miocicin 11. marraskuuta UFC 295 -tapahtuman pääottelussa. Panoksena on UFC:n raskaansarjan mestaruusvyö, joka löytyy tällä hetkellä Jonesin kaapista.

Monet pitävät Jonesia kautta aikojen parhaimpana vapaaottelijana. UFC:n pomo Dana White on tehnyt selväksi, että Jones on hänen mielestään ”maailman pahin jätkä”.

Jones ei tietenkään ole ylivoimainen kaikissa vapaaottelun osa-alueissa. Brasilialaisen jujutsun velho Gordon Ryan muistutti siitä hiljattain. Ryan on auttanut Jonesia harjoitusleirillä. Jälkimmäinen myönsi hiljattain X:ssä, että koville se otti.

– Gordon Ryan tarjosi minulle kunnon siivun nöyryyttä tänään. Juuri tuota kaipasin, mutta tunteet ovat nyt melko sekaisin. Vaikea saada unta tänään, avautui Jones.

Gordon Ryan kirjoitti kokemuksesta Instagramissa.

– Taas pari kivaa työpäivää Jon Jonesin kanssa. Odotan innolla, kun hän järjestää kunnon show’n faneille ja valmistautuu jättämään lajin huipulla omilla ehdoillaan ja voittamattomana. On ollut kunnia olla osa hänen harjoitusleiriään.

Ryan ei ole koskaan otellut vapaaottelussa. Brasilialaisessa jujutsussa hänen saavutuksensa ovat huikeat.

Päivitys tästä.

My boy, Gordon Ryan served me up a large hot piece of humble pie tonight. It was exactly what I was looking for, at the same time my emotions are all messed up. Going to have a hard time sleeping tonight.. expect singing videos at 2 AM 😩