Ylen talven Urheilustudio aloittaa tämän talven osalta 4. marraskuuta. Silloin kilpaillaan Vuokatin Suomen Cupin hiihdossa.

Ylen kanavilla nähdään tulevana talvena esimerkiksi hiihdon maailmacupia, Tour de Skin ratkaisuhetket, Keski-Euroopan mäkiviikko ja ampumahiihdon MM-kisat.

– Viiden viime vuoden aikana Urheilustudion sohvalla on ollut läsnä koko urheilun ja elämän kirjo: on jaettu suosikkireseptejä ja pelattu Tuttu juttua, mutta myös puhuttu ilmastonmuutoksesta, häirinnästä ja alkoholismista. Luvassa on jälleen mielenkiintoisia vieraita ja puheenaiheita, kertoo Urheilustudion päätuottaja Laura Lehtonen Ylen tiedotteella.

Asiantuntijatiimiin tulee naisten hiihtomaajoukkueen päävalmentajana vielä viime kaudella työskennellyt Jussi Piirainen. Lisäksi tiimissä jatkavat mm. Kalle Palander, Kaisa Mäkäräinen, Janne Ahonen, Ville Nousiainen ja Petter Kukkonen. Juontajina kunnostautuvat Petra Manner ja Riku Salminen.

– Urheilustudiossa hienoa on se, että se huomioi erilaiset urheilun kuluttajat, katsojat ja seuraajat. Odotan erityisesti, että pääsemme välittämään ampumahiihdon MM-kisojen tunnelmat, taustat ja tulokset paikan päältä. Tshekissä ampumahiihto on iso laji ja katsojia Nove Mestossa paljon, joten luvassa on varmasti hieno urheilujuhla, fiilisteli Mäkäräinen tiedotteella.