Irlantia on järkyttänyt viime vuosina 23-vuotiaan opettajan Ashling Murphyn kuolema. Asia on ollut jälleen pinnalla, sillä Jozef Puška sai murhan vuoksi juuri elinkautisen. Myös UFC-tähti Conor McGregor on järkyttynyt tapauksesta.

McGregor ilmaisi X-palvelussa brutaalin näkemyksensä kymmenen vuotta sitten Irlantiin Slovakiasta muuttaneesta Puškasta ja Irlannin hallituksesta.

– Vit*n halveksittava, röyhkeä, happea tuhlaava. Tämä tilanne on ollut kamala. Häpeäksi Irlannnin hallitukselle, joka suojelee tällaista. Tämä on teidän vikanne, ja me olemme saaneet tarpeeksi. Halveksittava järjestelmä! Irlannin hallitus saa minut häpeämään irlantilaisuuttani. Te saatte meidät kaikki voimaan pahoin! Ette voi korjata tätä, ei ongelmaa. Se on sitten sota, ja Jumala on puolellamme, avautui UFC:n supertähti.

– Kidutus ja kuolema Josef Puškalle ja kaikille tämän syöpäläisen puolella oleville, kirjoitti McGregor myöhemmin poistamassaan viestissä.

McGregor sai monilta irlantilaisilta tukea rajuille lausunnoilleen.