UFC:stä lähtöpassit tänä vuonna saanut Makwan Amirkhani on sosiaalisen median päivitysten perusteella motivoituneempi kuin koskaan.

Amirkhani julkaisee Instagramissa kivasti materiaalia treenisessioistaan. Hiljattain Amirkhani kävi harjoittelemassa Helsingissä.

Sparrisessiosta tuli ilmeisen raju. Amirkhani otti yhteen toisen suomalaisen vapaaottelijan Joona Hannulan kanssa. Molempien kasvoista näkyi session jäljet, mutta etenkin Hannula näytti ottaneen kunnolla osumaa.

– Muistakaa tämä. Voin tehdä kotisalilla teknistä sparria, mutta jos matkaan toiseen kaupunkiin pitää sparrin olla kovaa ja realistista. Haluan simuloida ottelua ja saada tunteen, että ottelu on todellinen ja että pitää maksaa virheistään. Ei mitään henkilökohtaista, mutta sparrin yhteydessä ei rauhanneuvotteluita tai valkoisia lakanoita. Silloin otellaan! linjasi Amirkhani.

Amirkhanin päivitys keräsi paljon kommentteja. Monet hämmästelivät sitä, mihin kuntoon miehet olivat toisensa laittaneet.

– Ottele samalla energialla kehässä, vinoili puolestaan Suomen mestaruuden voittanut thainyrkkeilijä Magamed Gadiev kommenttiosiossa.

Kuva tästä.