NHL-seura Columbus Blue Jacketsin alkukausi on ollut surkea. Se on saanut päävalmentaja Pascal Vincentin herättelemään joukkuetta monilla tavoin. Supertähti Johnny Gaudreau ja Patrik Laine ovat saaneet osansa vilttikomennuksista.

Sunnuntaina Vincent teki rajun ratkaisun, kun hän pudotti Laineen kokonaan kokoonpanosta. Ratkaisu ei tuonut toivottua tulosta, sillä Philadelphia Flyers upotti vaisusti esiintyneen nipun 5–2.

Jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen on saanut tarpeekseen. Hän lausui maanantaina valittuja sanoja X-palvelussa.

– Ei kai minun enää kolmatta kertaa tarvitse sanoa, ettei Patrik Laine voi pelata NHL:ssä keskushyökkääjänä. Itse uskoin itseäni jo ensimmäisestä kerrasta. Erikoista: coach (valmentaja) Vincent hyllyttää Laineen ja vaatii tältä parempia otteita – peluutettuaan Lainetta sentterinä, ihmetteli Sihvonen.

Sihvonen seurasi menoa silmä tarkkana. Hän kirjoitti tarkemman arvionsa Laineen touhusta sentterinä.

– Tilastojeni mukaan jo ensimmäisessä erässä mentiin yli yhden käden sormien: seitsemän vaihtoa! NHL-historian erästä heikointa sentteripeliä. Hartiat ylhäällä jumissa, eli psyyke lukossa; harhaileva ja mietiskelevä peliä etsivä katse — aivan samoin kuin aikoinaan (John) Tortorellan alla, kirjoitti Sihvonen Columbuksen entiseen valmentajaan viitaten.

Viesti tästä.

Petteri Sihvonen

@PetteriSihvonen
Ei kai minun enää kolmatta kertaa tarvitse sanoa, ettei Patrik Laine voi pelata NHL:ssä keskushyökkääjänä. Itse uskoin itseäni jo ensimmäisestä kerrasta. #CBJ #NHLfi Erikoista: coach Vincent hyllyttää Laineen ja vaatii tältä parempia otteita - peluutettuaan Lainetta sentterinä.