Suomalainen seitsenottelija Jutta Heikkinen ilmoitti maaliskuussa laittavansa urheilu-uransa tauolle. Sitkeä kantapäävamma operoitiin viime vuoden syksynä toista kertaa. Kuntoutuminen ei valitettavasti mennyt toivotulla tavalla.

Lopulta helmikuun lopussa Heikkinen puhalsi pelin poikki. Huippu-urheilun suhteen otettiin aikalisä.

– Reilu kk sitten päätin, että nyt mun on pakko ottaa aikalisä ja tehdä jotakin muutoksia. Olin tosi loppuunpalanut ja väsynyt ainaiseen kipuun ja epäonnistumisiin. Oon sellainen ihminen, että mulla on isoja tavoitteita ja unelmia, mutta jos joku asia alkaa ottaa enemmän kuin antaa, niin sitten pitää uskaltaa tehdä ratkaisuja vaikka ne kuinka pelottaisi, kirjoitti Heikkinen tuolloin.

Heikkinen on voittanut neljä kertaa seitsenottelun Suomen mestaruuden. Viimeinen täysi ottelu on vuodelta 2019.

Heikkinen on onnistunut saavuttamaan suuren suosion sosiaalisessa mediassa. Hänellä on esimerkiksi yli 25 000 seuraajaa Instagramissa.

Vaaleaverikkö ilahduttaa heitä tasaisin väliajoin näyttävillä päivityksillä. Nyt nainen sai fanien leuat loksahtamaan poseeraamalla upeassa mustassa mekossa.

– Voi taivas, ällisteli eräs.

– Voi että olet kaunis urheilija.

Kuvat tästä.