Tyson Fury koki lauantaina nöyryytyksen raskaansarjan nyrkkeilyottelussa Francis Ngannouta vastaan. Ngannou, joka otteli ensimmäistä kertaa ammattilaisena, tiputti Furyn kanveesiin kolmannessa erässä.

Monet fanit olivat sitä mieltä, että Ngannou voitti täydet kymmenen erää kestäneen ottelun. Fury vei kuitenkin niukan hajaäänituomion turvin voiton.

Fury sai taiston tauottua rajua raippaa faneilta ja asiantuntijoilta. Sitä tarjosi myös ex-mestari George Groves. Hänen arvionsa oli armoton. Groves oli ensinnäkin sitä mieltä, että seuraavaksi suunniteltu ottelu Oleksandr Usykia vastaan voidaan unohtaa.

– En usko, että Usyk on seuraavaksi. Joko Ngannou (uusintaottelu) tai se oli siinä Furyn osalta, arvioi Groves Sky Sportsille.

– Hän väittää olevansa Gypsy King, jota kukaan ei voi voittaa. Nyt on olemassa mies, joka voi voittaa hänet. Se on Usyk. Monet ovat sitä mieltä.

– Hänen ei tarvitse ottaa riskiä ja saada selkäänsä harvahampaiselta ukrainalaiselta. Hän lähtee mieluummin auringonlaskuun, arvioi Groves.

Grovesilla oli selkeä näkemys Furyn tulevaisuudesta.

– Joko hän korjaa tappionsa Ngannouta vastaan ja tekee hurjan tilin (uusintaottelusta), koska ihmisiä kiinnostaa. Hän harjoittelee paremmin ja näyttää taitonsa. Tai sitten hän saattaa lopettaa.