Kautta aikojen mäkihyppääjä Matti Nykänen on jälleen otsikoissa. Miehestä on nimittäin tulossa uusi dokumenttisarja.

Matti Nykänen – Elämä on laiffii -niminen kuusiosainen dokumenttisarja alkaa MTV Katsomossa ja MTV3:lla torstaina 9. marraskuuta.

– MTV-alkuperäissarja Matti Nykänen – Elämä on laiffii sukeltaa kaikkien aikojen mäkisankarin ja superjulkkiksen vaiherikkaan elämän merkittävimpiin käännekohtiin aina uran alkumetreistä dramaattiseen kuolemaan vuonna 2019, kerrotaan MTV:n tiedotteella.

Sami Kieksi on ohjannut dokumenttisarjan. Hän kommentoi lähestymistään tiedotteella.

– Olen pyrkinyt lähestymään aihetta rehellisesti ja kunnioittavasti syy-seuraussuhteet esille tuoden. Lähes vuoden kestäneiden kuvausten aikana haastattelimme noin kolmeakymmentä Matin läheistä ystävää ja tuttua. Koen erityisen tärkeäksi, että Matti pääsee myös itse ääneen sarjan jokaisessa jaksossa. Tämän mahdollisti runsas arkistomateriaali – mukana on myös ennenjulkaisematonta sisältöä. Kylmäksi sarja ei uskoakseni jätä yhtään katsojaa, sanoi Kieksi.

Dokumentissa kuullaan myös Nykäsen Pia-leskeä. Hän ennakoi tulevaa hiljattain Instagramissa.

– Matti- dokumentti lähestyy Elämä on laiffii vai pitäiskö olla elämä oli laiffii, kirjoitti nainen.

Pia Nykänen on mukana ainakin dokumentin kuudennessa jaksossa.

– Jaksossa pureudutaan kuolemaan johtaneisiin syihin, Matin viimeisimpiin hetkiin ja kuullaan aivan lähimpien ihmisten viimeiset sanat Matille. Haastateltavina mm. leski Pia Nykänen sekä Matin ystävät Vesa Finska, Ari Saarinen ja Tapio Pieskä, kerrottiin tiedotteella.

Päivitys tästä.