Krista Pärmäkoski oli hienosti seitsemäs Tour de Skin Toblachin 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisassa. Kisan voitti Kerttu Niskanen.

Pärmäkoski oli varsin pettynyt urakkansa jälkeen. Hän kommentoi menoaan Viaplaylla.

– Suksi olisi ollut voittava, mutta tänään nainen ei, aloitti nainen ytimekkäästi.

– Kokonaisuus oli hankala. Ei vain vielä löydy, arvioi Pärmäkoski.

– Ei missään nimessä. Silloin kun kulkee, niin se ei tunnu käytännössä pahalta, mutta nyt kun sakkaa vähän joka osa-alueella… Se ei ole vielä sellaista rentoa ja hirveä happo jalassa, niin kyllä tässä odotetaan parempaa tuntoa, tarkensi Pärmäkoski.

Pärmäkosken reaktio ihmetytti Viaplayn studiossa. Lajilegenda Virpi Sarasvuo esitti oman arvionsa.

– Olin vähän yllättynyt. Ristiriitainen tunne, kun hän (Pärmäkoski) ei itse oikein odottanut mitään, mutta oli kumminkin pettynyt, ihmetteli Sarasvuo Pärmäkosken kisaa edeltäviin kommentteihin viitaten.

– Itse ajattelin, että Krista hiihti todella hyvin juurikin siitä syystä, että tässä on ollut tällainen tauko. Hän sai kuitenkin itsensä kymppisakkiin reilusti, ja ero oli iso tuon tason urheilijalle. Ajattelin, että tämä on varmaan hänelle omasta mielestäni helpotus. Se kertoo vain siitä, että urheilija odottaa itseltään enemmän vaikkei odottanutkaan juuri mitään, pohti Sarasvuo.

Studioemäntä Suvi Hakkarainen arveli, että Pärmäkoski ei välttämättä kertonut etukäteen kaikkia odotuksiaan julkisesti.