Suomalainen pikajuoksija Katriina Wright on onnistunut keräämään suuren ihailijajoukon sosiaalisessa mediassa.

Wrightilla on esimerkiksi yli 80 000 Instagram-seuraajaa. Ratakierroksen erikoisnainen ilahduttaa fanejaan pirteillä päivityksillään.

Oregonin yliopistossa opiskeleva ja opinahjoaan yliopistokisoissa edustava Wright on nyt esitellyt näyttävää kisa-asua julkaisemallaan tanssivideolla. ”Fiilis kun yleisurheilukausi on ovella”, ilakoi nainen kuvatekstissä.

– Rakastan sinun energiaasi.

– Vau, tuota vartaloa, hihkui eräs.

Wright edusti Suomea viime vuonna alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Kolumbiassa. Pitkän viestin joukkue ylsi tuolloin neljänneksi. Tänä vuonna Wright oli mukana alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa Espoossa. Hän oli pitkän viestin joukkueen kanssa kuudes ja yli samalle sijalle myös henkilökohtaisessa 400 metrin kisassa.

Wright ei ole vielä edustanut Suomea aikuisten tasolla. Siihen avautunee mahdollisuuksia ainakin ensi vuonna järjestettävissä EM-kisoissa.

Video tästä.