Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori ja jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen ovat olleet viime vuosina tukkanuottasilla sosiaalisessa mediassa.

Kaksikon jäätävät välit ovat tulleet tunnetuksi myös suurelle yleisölle. He ottivat vuosia sitten legendaarisella tavalla yhteen Ylen Ajankohtaisen kakkosen Huippu-urheiluillassa.

Nykyään paljon Espanjassa majaileva Aleksi Valavuori on yllättänyt faninsa X:ssä. Hän ilmoitti dramaattisesti tehneensä täyskäännöksen Sihvosen suhteen.

– Poistin sinut blokista, Petteri Sihvonen. Penalti on kärsitty ja kaikki ansaitsevat toisen mahdollisuuden, alkoi päivitys.

– Lisäksi näin uutisen, jossa olit ensimmäistä kertaa vuosiin oikeassa. Hellyin, myönsi Valavuori X:ssä.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Poistin sinut blokista @PetteriSihvonen. Penalti on kärsitty ja kaikki ansaitsevat toisen mahdollisuuden. Lisäksi näin uutisen, jossa olit ensimmäistä kertaa vuosiin oikeassa. Hellyin.

Sihvonen ei toki jäänyt hiljaiseksi. Hän reagoi Valavuoren ulostuloon.

– En kyllä ”kärsinyt” penaltistasi tippaakaan. Sen myönnän, että täällä selkäsi takana julistin ottaneeni sinusta ”6-0”, koska ahterin tulee kestää kaikki ilman blokkeja. Hyvilläni toki olen nyt. Tällä välin olen tehnyt paljon Kiekkokiuasta ja piipahtanut Urheilucastin Sihvonen, päivitteli Sihvonen kuulumisiaan.

– Ensin Valavuori otti minulta pitkäaikaisen karttukylvyn 6-0, ja sortui blokkaamaan. Yrittää nyt uudestaan. Pidän siirtoa hänen puoleltaan varsin hyvänä. Urheilun totuutta meillä ei ole kummallakaan, urheilu pakenee sitä. Politiikan takia hän blokkaa taas seuraavan kerran, profetoi Sihvonen.

Petteri Sihvonen

@PetteriSihvonen
Ensin @Valavuori otti minulta pitkäaikaisen karttukylvyn 6-0, ja sortui blokkaamaan.

Yrittää nyt uudestaan.

Pidän siirtoa hänen puoleltaan varsin hyvänä.

Urheilun totuutta meillä ei ole kummallakaan, urheilu pakenee sitä.

Politiikan takia hän blokkaa taas seuraavan kerran.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Poistin sinut blokista @PetteriSihvonen. Penalti on kärsitty ja kaikki ansaitsevat toisen mahdollisuuden. Lisäksi näin uutisen, jossa olit ensimmäistä kertaa vuosiin oikeassa. Hellyin.

LUE MYÖS