Entinen painija Petra Olli on vahvuusalueillaan molskilla tai kuntosalilla. Maailmanmestari on päättänyt kuitenkin tänä talvena viihtyä myös lumella sukset jalassa. Kaisa Mäkäräinen huomioi myös ystävänsä suorittamisen.

Olli kirjoitti hiljattain asiasta Instagramissa. Hän avasi enemmän asiaa päivityksessä.

– Ootkos sinä sivakoinut tälle talvea? Paljonko on hiihtokilometrejä takana? Myö käytiin eilen vasta ekaa kertaa tälle talvea kokeilemassa, kuinka hyvässä iskussa sitä ollaankaan ja täytyy rehellisesti todeta, että hieman heikohkosti meni. Toisella jääty pää ja sormet ja toisella korvat, varpaat ja sormet. Rapiat puoli tuntia vapaan sätkimistä ja takaasin kotiin keittämään lämpööstä teetä!No mutta tulihan lähdettyä ja nähtyä!

– Nämä Marin (Eder, se joka voitti sen Amazing Racen) vehkeet on palvellu mua kyllä kiitettävästi vuosien mittaan. Eivät ne ainakaan käytössä ole liikaa kuluneet!? Onkohan nää olleet aikoinaan aivan terävintä kalustoa? Epäilempä vaan, sanaili Olli.

Hiihtolegenda Jari Isometsä vastasi päivitykseen.

– 1 100km on näille lumille saanut nautiskella hiihdon hurmasta, kirjoitti Isometsä.

Ollin ystävä Kaisa Mäkäräinen kommentoi julkaisua varsin huvittuneena. Hän hämmästeli naisen treenin pituutta.

– Petra!!! Pääasia et kuitenki lähitte ladulle! Vaikka puolen tunnin takia en kyllä jaksais ite hiihtokamoja edes pukea päälle, kirjoitti Mäkäräinen.

– Please vähä supporttia (tukea)!!! Ainakaan ei jääny yrittämättä, vastasi Olli.

Päivitys tästä.