Nove Mestossa Ylen ampumahiihtoasiantuntijana loistanut Kaisa Mäkäräinen viihdyttää talven aikana vielä lisää Urheilustudiossa.

Lauantaina paljastettiin nimittäin, että Mäkäräinen osallistuu yhdessä entisen tutkaparinsa Petra Ollin kanssa Urheilustudion haasteeseen. Kaksikon on tarkoitus harjoitella jongleerausta.

Sirkustaiteilija Hannu Pham vie naiset tuon taidon saloihin. Molemmat entiset huippu-urheilijat luovat viikon aikana oman jongleerausesityksensä.

– Esityksessä on käytettävä ainakin yhtä välinettä ja esitys koostuu jongleeraustaitojen lisäksi tarinallisuudesta, näyttävyydestä ja luovasta välineiden käytöstä. Esitykset nähdään Urheilustudion lähetyksessä sunnuntaina 25.2.! kertoo Yle Instagramissa.

Yle Urheilun Instagram Storiesissa kerrottiin myös Mäkäräisen reaktioista haasteeseen. Hän ilmoitti tehneensä muutaman ennen asian paljastumista yhden asian selväksi Ylelle.

– Hetki sitten laitoin Ylen tuottajille, että jos pitää ruveta laulamaan tai räppää tai tällaista, niin otan suorassa lähetyksessä lopputilin. Jos menee tuonne urheilulajien ulkopuolelle, selvitti Mäkäräinen.

Jongleeraus kelpasi siis tietenkin Mäkäräiselle sopivaksi haasteeksi.

– Voidaan päivä lopetella positiiviseen uutiseen! Kaisa ei siis onneksi tarvinnut ottaa lopputiliä! päivitteli Yle julkaisun yhteyteen.

Video tästä.

LUE MYÖS