Suomalainen pituushyppääjä Taika Koilahti teki vuonna 2019 komean ennätyksensä 669. Koilahti oli tuolloin vasta 20-vuotias.

Sen jälkeen on kuitenkin ollut vaikeaa. Vammat ovat vaivanneet ja tulostaso on romahtanut. Koilahti on nyt kirjoittanut tilanteestaan Instagramissa.

– Eikö sua jo kyllästytä? En usein puhu urheiluun liittyvistä vaikeista asioista, mutta nyt tekee mieli vähän avata. Mun urheilu-ura ei oo viime vuosina ollut nousukiitoa ja kehitystä. Viimeiset vuodet on ollu vähintääkin vaikeita. Joudun tällä hetkellä turhan usein vastaamaan kysymykseen, että miten ees jaksan enää yrittää. Välillä oon joutunut sitä itsekin pohtimaan.

– Vastaus on kuitenkin, että nautin tästä hommasta ja mulla on edelleen usko omaan tekemiseen. Oon terve ja mulla on mahdollisuus yrittää. Vaikka tulosta ei oo kilparadoilla tullut, oon harjoitellut periksiantamattomasti. Vaikeet hetket kuuluu välillä urheiluun. Mun uralla on oma polku, joka on välillä ollut vähän liian kivinen, mutta uskon sen johdattavan vielä johonkin hyvään. Kiitos kaikille, jotka on jaksanu tukea mua läpi mun uran! Tää kevät on taas aikaa tehdä hommia ja kesällä mennään! avautui Koilahti.

Pituushyppääjä pitää yhtä frisbeegolftähti Väinö Mäkelän kanssa. Hän tsemppasi kultaansa kommenttiosiossa.

– Tukena nyt ja aina. Paras on vasta tulossa, sanaili Mäkelä.

Video tästä.

LUE MYÖS