F1-kuski Valtteri Bottas on joutunut myrskyn silmään keskiviikon lehdistötilaisuudessa esittämien kommenttiensa vuoksi.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner vapautui organisaation sisäisen tutkinnan perusteella epäilyksistä, joiden mukaan hän oli suhtautunut epäasiallisesti tallin jäsentä kohtaan. Red Bull ei ole julkaissut yksityiskohtia tapauksen tutkintaan liittyen, mutta eri lähteiden perusteella syytöksiä on esittänyt Hornerin alaisuudessa työskennellyt nainen.

Keskiviikon lehdistötilaisuudessa eräs Viaplayn toimittaja tiedusteli asiasta myös Bottakselta.

– Kysymys Lancelle (Stroll) ja Valtterille. F1:ssä on menossa hetki, jossa kaikki puhuvat enemmän radan ulkopuolisista asioista kuin ratatapahtumista. Miten kuskina näette asian, ja onko tämä terveellistä F1:lle?

– Pidän vain autojen ajamisesta, kuittasi Stroll.

– Sama juttu minulle. Olemme täällä tekemässä työtämme, jota rakastamme – eli kilpa-ajamista. Tässä lajissa riittää puhetta. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Tänä vuonna ehkä liikaa radan ulkopuolella. Mutta jos ihmiset lukevat niitä juttuja, niin se on hyvä juttu medialle, eikö niin? heitti Bottas.

Tuo vastaus suututti ilmeisesti osan F1-faneista. He ryöpyttivät Bottasta, kun tämä teki kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi Instagram-julkaisun yhdessä rakkaansa Tiffany Cromwellin kanssa. Kommenttikenttään tuli valtavasti rajua palautetta.

– Toivottavasti tämä julkaisu ei häiritse ajamistasi aika-ajossa, kirjoitti yksi sarkastisesti.

– Mutta sinua kiinnostaa vain kilpa-ajaminen? Nämä asiat eivät vaikuta sinuun? vinoili toinen.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS