Jääkiekon SM-liigan HIFK tiedotti torstaina, että urheilujohtaja Tobias Salmelainen jättää seuran. Asia on kommentoinut myös Aleksi Valavuori.

– Nyt on hyvä aika vaihtaa vetäjää. Päätös ei ollut helppo. Olen henkeen ja vereen HIFK ja rakastan tätä seuraa, mutta koen että muutos tekee hyvää sekä minulle että seuralle, sanoi Salmelainen itse seuran tiedotteella.

Salmelainen aloitti HIFK:n urheilujohtajana loppuvuodesta 2017. Seuran hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskola kommentoi asiaa tiedotteella.

– Tobiaksen työmoraali on ollut todella kovalla tasolla. Viimeisten seitsemän vuoden aikana hän on antanut valtavasti tälle seuralle ja olemme tästä työstä erittäin kiitollisia, sanoi Eskola.

HIFK ei onnistunut valtavien resurssiensa avulla voittamaan mestaruutta Salmelaisen aikana. Hän sai kuitenkin monilta faneilta kiitosta työstään.

Valavuori päätti esitellä omaa vihjailuaan. Hän esitti näkemyksensä Salmelaisen työstä.

– Sanotaan nyt näin kauniisti, että ei HIFK:n menestys joukkueen kokoonpanon kilpailukyvystä kiinni jäänyt. Tobbari oli näemmä nyt se, joka kantoi vastuun. Kiitokset vuosista, viestitti Valavuori.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS