Hiihtotähti Jasmi Joensuun ja hänen yhteistyökumppaniensa projekti kerää kiitosta. Iltalehti on nyt kirjoittanut asiasta.

Kyse on siis Joensuun hyväntekeväisyysprojektista. Naisen yhteistyökumppanit lahjoittivat kymmenelle 10–14-vuotiaalle hiihtäjälle urheilukassillisen vaatteita ja kaksi paria kilpasuksia. Sukset toki palautetaan. Intersport Tammisto, Rukka, Vauhti ja Fischer olivat mukana projektissa.

– En olisi hankkinut niin arvokkaita suksia 10-vuotiaalle. Sara pääsi tällä kaudella hiihtämään paljon arvokkaammalla kalustolla kuin aiemmin. Se oli parin tonnin arvoinen setti: sukset ja vaatteet, kommentoi erään nuoren hiihtäjän isä Iltalehdelle.

Joensuun projekti sai ylistystä myös nuorilta hiihtäjiltä. Joensuu itse jakoi uutisen Instagram Storiesissa.

– Harvoin tulee lehtijuttuja jaettua omaan someen, mutta tästä asiasta olen erityisen onnellinen ja ylpeä! Urheilun tarkoitus on lopulta paljon laajempi kuin vain yksittäiset kilpailut.

– Erityisen hienoa on ollut päästä alusta asti suunnittelemaan Intersport Tammiston kanssa tätä kuviota!! Toivottavasti päästään vielä pitkään jatkamaan! sanaili Joensuu.

Tästä Iltalehden juttu.

LUE MYÖS