Selostajalegenda Tapio Suominen täytti alkuvuodesta 60 vuotta. Suomisen viime vuosiin on mahtunut monenlaista tapahtumaa.

Suominen puhui hiljattain Iltalehdelle kokemuksistaan. Taustalla on kymmenisen vuotta sitten todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lääkitys hillitsee oireita, mutta taistelua se on.

– Ihmismieli on toisaalta todella herkkä, tietyllä tavalla myös todella vahva. Olen päätynyt neljä kertaa osastolle sellaisessa voinnissa, että olen ollut aivan avuton sairauden edessä, mutta aina olen pystynyt nousemaan ylös… Toivottavasti jatkossa ei mennä enää niin syvälle, avasi legenda IL:lle.

Suominen puhui avoimesti viime kesän aikaisista tapahtumista. Mukana pakkaa sekoittamassa oli kuningas alkoholi. Lopulta Suominen hakeutui psykiatriselle osastolle.

– Olin varomaton, ja alko oli kaverina. Se on pahin mahdollinen lääke (kaksisuuntaisen mielialahäiriön) masennusvaiheeseen eli alavireisyyteen, koska se vie vaan syvemmälle, hän myönsi nyt IL:lle.

Viime aikoina Suomiselta on kuultu kivoja uutisia. Hän on kertonut X:ssä kuntokuuristaan. Myös töitä riittää.

– Mukavia uutisia. #1 Korisliigan selostukseni jatkuvat pudotuspeleissä. #2 BC Nokia kotipelien kuulutukseni jatkuvat pudotuspeleissä. #3 Selostan alkavallakin kaudella Veikkausliigaa. #4 Selostan myös ensi kaudella Hlinnan Lentopallokerhon naisten liigan kotipelit, päivitti Yle-ikoni X:ssä.

Tästä Iltalehden juttu.

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…mukavia uutisia. #1 Korisliigan selostukseni jatkuvat pudotuspeleissä. #2 BC Nokia kotipelien kuulutukseni jatkuvat pudotuspeleissä. #3 Selostan alkavallakin kaudella Veikkausliigaa. #4 Selostan myös ensi kaudella Hlinnan Lentopallokerhon naisten liigan kotipelit…🎤🏀⚽️🏐👊

LUE MYÖS