Selostaja Tapio Suominen matkasi lauantaiksi pohjoiseen. Junamatka ei valitettavasti mennyt täysin toivotulla tavalla.

Legenda avautui kokemuksestaan X:ssä. Hän julkaisi ensiksi kuvan rikki menneistä silmälaseistaan. Viesti oli selvä.

– …huomenta, ja viikon vinkki. Ei kannata jättää silmälaseja VR:n yöjunan ”yöpöydälle”. Jälki rumaa, jos/kun putoavat tyynylle kesken unien. No, osin oma vika, koska huono valinta. Onneksi tunturissa pärjää aurinkolaseilla, kirjoitti Suominen.

Toinen viesti ei ollut sen iloisempi. Sähköongelmat aiheuttivat omat ongelmansa.

– …VR:n yöjunassa Tku-Roi makuuhytin sähköt katkeilivat läpi yön. Kiusallista ja vaarallistakin uniapnea/CPap-laite -potilaille. Pelottavaa herätä toistuvasti tukehtumisen tunteeseen. Yöjunan koko idea lienee tulla perille levänneenä ja hyvillä mielin, nyt väsynyt ja veetunut… sanaili ikoni.

Viestit tästä ja tästä.

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…huomenta, ja viikon vinkki. Ei kannata jättää silmälaseja VR:n yöjunan ”yöpöydälle”. Jälki rumaa, jos/kun putoavat tyynylle kesken unien. No, osin oma vika, koska huono valinta. Onneksi tunturissa pärjää aurinkolaseilla…☹️☹️

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…VR:n yöjunassa Tku-Roi makuuhytin sähköt katkeilivat läpi yön. Kiusallista ja vaarallistakin uniapnea/CPap-laite -potilaille. Pelottavaa herätä toistuvasti tukehtumisen tunteeseen. Yöjunan koko idea lienee tulla perille levänneenä ja hyvillä mielin, nyt väsynyt ja veetunut…☹️

LUE MYÖS