Ronnie O’Sullivan on vahvasti matkalla snookerin MM-kisojen puolivälieriin. Seitsenkertainen maailmanmestari johtaa sunnuntain jälkeen Ryan Dayta erin 10–6 neljännesvälierien ottelussa. Jatkopaikka vaatii 13 erävoittoa.

Molemmilta pelaajilta on nähty hienoja yksittäisiä suorituksia. Day ei kuitenkaan ole odotetusti onnistunut nousemaan englantilaistähden tasolle.

Mukaan on mahtunut myös huvittavia ja erikoisia pieniä tapahtumia. O’Sullivan taisteli esimerkiksi sunnuntai-iltana pitkään keppinsä tipin kanssa. Perfektionisti keskeytti pelaamisen pitkäksi aikaa tutkiakseen tilannetta.

Kaksikko otti myös fyysisesti yhteen. Kyse oli toki kaikesta päätellen puhtaasta vahingosta.

Day paineli lyöntivuoronsa jälkeen kohti omaa paikkaansa, kun hän käveli vahingossa päin pelipaikalle tullutta. Tilanteesta ei saatu suurta draamaa, mutta O’Sullivanin ällistynyt ilme oli näkemisen arvoinen.

O’Sullivan ja Ali Carter törmäsivät toisiinsa hieman vastaavalla tavalla vuonna 2018. Tuon kontaktin syypäätä on arvottu pitkään lajipiireissä. O’Sullivanin ja Dayn tilanne ei käynnistänyt sen suurempaa esitutkintaa.

Video tästä.

Eurosport

@eurosport
Didn't know snooker was a contact sport 😂

#CazooWorldChampionship

Eurosport

@eurosport
Ronnie O'Sullivan with some 𝙘𝙪𝙚 𝙩𝙧𝙤𝙪𝙗𝙡𝙚 👀

#CazooWorldChampionship

LUE MYÖS