Johannes Kläbo ilmoitti hiljattain palaavansa takaisin Norjan hiihtomaajoukkueeseen. Nopeasti alkoivat kuitenkin huhut siitä, että vuonomaan maajoukkue on joutumassa pettymään toisen kovan tähden suhteen. Nyt asian suhteen on nähty uusi käänne.

VG-lehti uutisoi alunperin tällä viikolla, että naisten sprinttitähti Kristine Stavås Skistad on lehden ”lähteiden mukaan” jäämässä jälleen ulos maajoukkueesta.

Uutinen herätti rajua keskustelua Norjan hiihtopiireissä. Jotkut asettuivat tukemaan Stavås Skistadia ja jotkut pöyristelivät ”itsekästä” tähteä.

Nyt on selvinnyt, että VG:n lähteet olivat väärässä. Stavås Skistad kertoi perjantaina NRK:lle, että hän palaa takaisin maajoukkueeseen.

– Olen päättänyt palata maajoukkueeseen. Lage (Sofienlund, valmentaja) ja minä jatkamme töitä samalla tavalla kuin aiemmin. Pysymme Konnerudissa ja teemme samoja juttuja kuin ennenkin. Mutta teemme töitä hieman maajoukkueen markkinoinnin hyväksi ja toivottavasti Norja on paremmin valmistautunut tulevaan kauteen.

Stavås Skistad ilmoitti saaneensa ”unelmatarjouksen” maajoukkueelta. ”Kaikki voittavat ja ovat iloisia”, arvioi Stavås Skistad.

LUE MYÖS