Ryan Garcia järjesti huhtikuun loppupuolella jymypaukun, kun hän voitti Devin Haneyn tuomarien enemmistöpäätöksellä nyrkkeilyn ylemmän keskisarjan huippuottelussa. Ottelun jälkeiset tapahtumat ovat herättäneet myös UFC-tähti Conor McGregorin.

Garcia sekoitti pakkaa ottelun alla. Hän näytti sekavalta koko otteluviikon ja kävi ilmeisesti bilettämässä öisin. Punnituskin meni vihkoon, sillä hän painoi yli sallitun rajan.

Kehässä Garcia oli kuitenkin varsin jäätävä. Hän otti voiton viileän ja tarkan esityksen jälkeen.

Sitten juhlatunnelmien jälkeen pamahti shokkiuutinen. Yhdysvalloissa kerrottiin, että Garcia on kärähtänyt urheilussa kielletystä aineesta. Miehen antamista testinäytteistä löytyi merkkejä ostariinin käytöstä. Kyseessä on lihaskasvua edistävä aine.

McGregor pillastui täysin asiasta luettuaan. Hän antoi palaa X:ssä.

– Huijasi punnituksessa ja oli doupattu, elinikäinen kilpailukielto. Surullista nähdä, surullista nähdä. Älä tule lähelleni, jos koskaan näen Ryan Garcian. Minua ällöttää. Ostariini muistuttaa minua siitä, että myös Sean O’Malley (UFC:n kääpiösarjan mestari) käytti sitä. En pidä tästä. Hakkaan teidät molemmat. Jos haluatte sparrata, niin järjestän lennot nyt teille molemmille täyteen sparriin. Hotellit jne.

– Mitä vi**ua. Mitä oikein kuvittelette tekevänne? Jos olisin Haneyn isä, olisit kuollut ilman muuta tekemäsi vuoksi. Mitä sinulle tapahtui, tyhmä pelle. Laita pääsi kuntoon, koska tuhoan sen kyynärpäilläni, jos et laita. Hyvin oteltu Devin. Suorituksestasi tuli juuri entistäkin sankarillisempi! Bravo. Laita pääsi kuntoon tai tapa itsesi! riehui irlantilainen.

Viesti tästä.

Michael Benson

@MichaelBensonn
‼️ Conor McGregor ripping into Ryan Garcia over his positive drugs tests and challenging him to a sparring session: “I am actually disgusted. If I was Haney’s dad, you're dead no matter what for doing that.“

LUE MYÖS