Suomen yleisurheilun ykköstähti Wilma Murto on kärsinyt akillesvaivasta, joka on naisen aikaisempien sosiaalisen median päivitysten perusteella kuntoutunut kivasti. Samanlaisia ongelmia on myös olympiavoittaja Katie Moonilla.

Jenkkitähti on nyt päivittänyt tilannettaan. Hän kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Päivitys: Minulla on hieman hyviä uutisia ja hieman ei niin hyviä uutisia. Hyvä uutinen on se, että akillekseni on PRP-hoidon jälkeen selvästi kuntoutumassa ja että harjoittelu on alkanut kulkea! aloitti Moon.

– Huonompi juttu on se, että se ei kuntoudu riittävän nopeasti, jotta olisin valmis aikaisiin kisoihin. Tästä syystä olen päättänyt vetäytyä Dohan Timanttiliigasta (10. toukokuuta). Olen surullinen, sillä rakastan tätä kilpailua, mutta kesä on niin tärkeä. Minun on oltava järkevä, ja minun on kuunneltava kehoani. Ei ole järkeä kiirehtiä. Onnea kaikille siellä kilpaileville naisille. Nähdään Prefontainessa!

Moon viittasi Prefontaine Classic -kilpailuun, joka järjestetään 24. toukokuuta Eugenessa, Oregonissa.

Eurooppalaiset seiväshyppääjän kilpailevat EM-mitaleista kesäkuun alussa Roomassa. Moonin on tarkoitus puolustaa olympiakultaansa myöhemmin kesällä Pariisissa.

Kuva tästä.

LUE MYÖS