Viime vuonna huippu-urheilu-uransa päättänyt entinen painonnostaja Anni Vuohijoki on nykyään varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Esikoislastaan odottavalla Vuohijoella on nyt ollut hieman ikävämpiä uutisia.

– Mie oon joutunut viime aikoina isojen ongelmien etteen. Ensinnäkin mie oon saanu sellaisia tukehtumiskohtauksia, ja äijä on sydän hajalla niitä hoitanut. Mie oon koittanu sannoo et mie selviän mut eipä ne usko, alkoi päivitys.

– Tännää mie sain hyviä uutisia, kun mie sain paikan sisätautiosastolta. Ei se oo kivvaa kun taju lähtee kesken lenkin. Toivottavasti ne ossaa siellä auttaa. Mut mie toivotan kaikille nahkalapsien ja karvalapsien äiteille hyvvää äitienpäivää. Mie vietän sen mamman kainalossa pussailen korvaan ja kertoen et kyllä kaikki vielä mennee hyvin, kirjoitti Vuohijoki.

Suomea olympialaisissakin edustanut Vuohijoki nappasi hienolla urallaan esimerkiksi painonnoston EM-pronssia.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS