Ida Hulkko ja Matti Mattsson edustavat Suomen Pariisin olympialaisten uinnissa.

Hulkko on voittanut urallaan 50 metrin rintauinnin EM-hopeaa. Tuo matka ei kuitenkaan ole olympialaji.

Hulkko kilpaileekin Pariisissa 100 metrin rintauinnissa. Hulkko on kirjoittanut tilanteestaan Instagramissa.

– On ihan äärimmäinen kunnia lähteä edustamaan Suomea Pariisiin ja olla osana Pohjoisen tähtiä. Olympiapaikka on aina erittäin kovan työn takana ja se, että pääsen kisoihin toista kertaa urallani, tuntuu älyttömän hyvältä.

– Olympiamatka 100m rintauinti ei ole kulkenut tällä kaudella toivotulla tavalla, ja paikka kisajoukkueessa varmistui rankingin kautta vasta loppumetreillä. Uskotaan kuitenkin Jere Jänneksen (valmentaja) kanssa, että saadaan viimeisten viikkojen aikana parannettua niitä teknisiä ja fyysisiä haasteita, jotka tällä kaudella ovat vaivanneet. Paras suoritus revitään irti olympia-altaassa.

LUE MYÖS