Korkeushyppääjä Heta Tuuri on päässyt kivaan vireeseen. Kalevan kisoissa mestaruuden voittanut Tuuri ei kuitenkaan selvittänyt tietään Pariisin olympialaisiin.

Tuuri on nyt avautunut tilanteestaan Instagramissa. Hän muistutti, että lähtökohdat eivät olleet ihanteelliset.

– Puhuin viime talvena paljon siitä, miten vaikeaa oli keskittyä hypyn tekniikan pieniin asioihin, kun kokonaisuus ei pysynyt kasassa. En usko, että talvi oli viimeinen kerta, kun ”oon hukassa”, joten nyt yritän parhaani mukaan nauttia jokaisesta pienestäkin onnistumisesta ja onnistumisen mahdollisuudesta.

– Olympiaranking sulkeutui viikko sitten ja nyt on viimeiset valinnat tehty. Olin lopulta sijalla 37 eli ei Pariisia minulle. Harmittaa kyllä, sillä yksi unelma olisi tässä toteutunut. Aika loppui kesken. Tästä huolimatta (voi olla, että haasteiden ansiosta) olen edelleen into piukeana näkemässä mitä vielä saadaan tiimin kanssa aikaiseksi tänä kesänä. Nautintoa, iloa ja tsemppiä kaikille Pariisiin! päätti Tuuri.

Ella Junnila edustaa Suomea Pariisin olympialaisten naisten korkeushypyssä.

LUE MYÖS