Pariisin olympialaiset järjestetään 26.7.–11.8. Yle on nyt esitellyt tiimiään kesän urheilujuhlaan.

Esimerkiksi yleisurheilun selostajina kuullaan tutut nimet Kimmo Porttila ja Johannes Oikarinen. Asiantuntijoina jatkavat Tuomas Raja ja Jaakko Ojaniemi. Laura Arffman ja Petra Manner taas ovat totutusti toimittajina stadionilla.

Pasilan kisastudiossa juontajina ovat Inka Henelius, Sami Laine ja Antti-Jussi Sipilä. Riku Salminen, Pariisin-kirjeenvaihtaja Annastiina Heikkilä, Nina Vanhatalo (ammunta) ja Simo Leinonen (golf) taas välittävät tunnelmia Pariisista.

Riikka Smolander-Slotte on toimittajana Marseillessa, jossa kilpaillaan purjehduksessa. Hänen mukanaan on asiantuntijana sitten uusi nimi: Tuuli Petäjä-Sirén.

Petäjä-Sirén otti vuonna 2012 olympiahopeaa purjelautailun RS:X-luokassa. Hänet valittiin myös Vuoden urheilijaksi 2012.

Tästä Ylen uutinen.

LUE MYÖS