Skotlantiin European Tourille suunnannut Mikko Ilonen järjesti samaan syssyyn unohtumattoman synttärilahjan isoveljelleen Samille, uutisoi Golfpiste.com.

Dunhill Links Championshipissa pelataan tällä viikolla myös parikilpailuna miteltävä ns. pro-am-sarja, johon veljeskaksikko osallistuu. Mikon ajatuksena oli yllättää marraskuun lopulla 40 vuotta täyttävä veljensä ennenaikaisella syntymäpäivälahjalla, pro-am paikalla. Hän oli jo ostanut Samille matkapaketin Dunhill Links Championshipiin.

– Mikko pyysi Samia ottamaan mailansa mukaan omia pelejä varten ja yllättää hänet mahdollisimman myöhään kisapaikalla siihen, että pelimahdollisuus koskee myös varsinaista pro-amia. Tämä hanke paljastui kuitenkin jo siinä vaiheessa, kun osallistujista tarvittiin tietoja joita oli vain pelaajalla itsellään, paljastaa veljesten isä Markku Ilonen Golfpiste.comille.

Iloset pelaavat varsinaisessa kisassa kolme ensimmäistä päiväänsä järjestyksessä Kingsbarns (13.01), St. Andrews 11.55) ja Carnoustie (11.36).

– Todella mukavalta tuntuu lähteä Samin kanssa tätä kisaa kiertämään. Siitä on pitkä aika, kun hänen kanssaan olen pelannut, Mikko Ilonen sanoo.

Golfpiste.comin alkuperäisen uutisen voit lukea täältä.