Hyvinkään Tahko kiinnitti tulevaisuutta silmälläpitäen kaksi tärkeää palasta, kun Ville Harju solmi kolmivuotisen ja Sami Virto 2+1-vuotisen sopimuksen.

Tahkon oma kasvatti Harju on muutaman vuoden ollut aistimassa jo Superpesiksen tuulia, mutta otti lopullisesti paikan joukkueessa päättyneenä kesänä. Hän pelasi päättyneellä kaudella niin Tahkossa A-poikia, Mansessa ykköspesistä sekä loppukauden Superpesisjoukkueen ulkokentällä.

Virto pelasi päättyneellä kaudella Puijon Pesiksen ykkössarjajoukkueessa lukkarina ollen ykköspesiksen parhaita pelaajia pelipaikallaan. Tahkossa Virrolle on kaavailtu paikkaa koppariosastolla. Lukkaroinnistakaan 19-vuotias Vihdin Pallon kasvatti ei aio luopua, sillä mies pelaa ensi kesänä Tahkossa A-poikia lukkarin tontilla.

– Koin että Tahkon tarjoama ratkaisu on elämäntilanteeni ja kehittymiseni kannalta paras mahdollinen vaihtoehto. Tavoitteena ei ole tulla pelkästään katselemaan, miltä Superpesis tuntuu vaan myös ottaa vakiopaikka joukkueesta, Virto sanoo.

– Toinen iso tekijä on, että Hyvinkäällä on tulevina vuosina erittäin hyvä A-poikajoukkue, joka pystyy pelaamaan Suomen Mestaruudesta, jos kaikki pelaajat ovat käytössä. Iso asia ratkaisulleni oli myös, että Markus Wirzenius jatkaa A:n pelinjohtajana, joten koen että itselläni on mahdollisuudet mennä pelaajana eteenpäin myös A-pojissa.

Lähde: Tahkon kotisivut