Konstantin Shumovin joukkueesta Italian Supercupin voittaja

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Konstantin Shumovin italialaisjoukkue Treia, aiemmin Maceratana tunnettu hallitseva Italian mestari, voitti tiistai-iltana maan Supercupin. Suomalaisväriä ei kuitenkaan nähty Shumovin parannellessa alavartalovammaa tiukalle kaudelle kuntoon.

Brindisissä Italian saappaankorossa pelatussa viime kauden mestarin ja cupvoittajan perinteisessä kauden avauksessa Cucine Lube Banca Marche Treia löi Copra Ardelia Piacenzan 3-2 (25-15, 26-24, 20-25, 18-25, 15-12). Shumovin keskitorjujakollega Marko Podrascanin oli ottelun paras pelaaja (MVP) 20 pisteen saaliillaan.

Supercup oli Treian (Macerata) historian neljäs (2006, 2008, 2012, 2014).

– Päätettiin seuran kanssa, että jään kuntouttamaan seitsemän tunnin bussissa kahteen otteeseen itsumisen sijaan itseäni kotiin. Nyt on paras aika laittaa itsensä kuntoon, kun edessä on tiukka liiga- ja Mestarien liigan kausi, Shumov kertoo.

Italian liiga käynnistyy Maceratan osalta lauantaina kotipelillä Veronaa vastaan, mutta seuraavaan peliin on jo taas kymmenen pelin tauko.

– Hyvässä mallissa tässä kuntoudutaan, katsotaan lauantaina taas missä mennään, Shumov oli tutun arvoituksellinen pelikuntonsa suhteen.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!