Nyrkkeilyn maailmanmestari jättää Sauerland-tallin

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Saksalainen hallitseva WBO-liiton maailmanmestari alemmassa raskaassasarjassa Marco Huck ilmoitti keskiviikkona puhelimitse Sauerland-tallille, ettei hän pidennä katkolla olevaa sopimustaan. Huck aikoo jatkossa edustaa itseään perustamansa yrityksen ”Huck Sports Promotionin” kautta.

– Tulemme istumaan Marcon kanssa alas ja pohtimaan, miten voimme jatkossakin tehdä yhteistyötä. Mikäli pääsemme asioista sopuun, ei mikään ole esteenä sille, että Ulli Wegner valmentaisi häntä tulevaisuudessakin, Kalle Sauerland toteaa Bild-lehdelle.

Wegner on ehdoton valttikortti Sauerlandin yrittäessä jatkossakin hyötyä Huckista. Valmentaja on sidottu omalla kontrahdillaan talliin, joten saksalaisnyrkkeilijä menettää tämän avun, mikäli pyrkii täysin omille teilleen.

Sauerland-talliin kuuluu myös suomalainen nyrkkeilijä Robert Helenius.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!