Futsal-liigan lokakuun pelaaja: ”Futsal-pelaajat parhaimmillaan vasta kolmekymppisinä”

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Futsal-liigan Kampuksen Dynamon Miika Hosio on ollut alkukaudella pitelemätön.

Kesällä futsaliin vahvasti keskittynyt Hosio on ollut uskomattomassa vireessä alkukaudella ja se on näkynyt myös hänen joukkueensa KaDy:n sarjasijoituksessa. Sijoitus on futsal-liigassa toinen heti hallitsevan mestarin Ilveksen takana.

Hosio valittiin lokakuussa futsal-liigan kuukauden pelaajaksi. KaDy voitti lokakuussa kaikki neljä otteluaan ja Hosio pelasi vahvasti jokaisessa. Hän teki otteluissa viisi maalia ja antoi kahdeksan maalisyöttöä, jonka avulla hän nousi pistepörssin kärkipäähän. Nyt Hosio on pörssin toisena, viisi pistettä Leijona Futsalin Rancic Nenadin takana. Hosion nykyiset tehot ovat 8+8=16.

Hosio, 25, ei myönnä vielä pelaavansa elämänsä parasta futsalia, vaan uskoo kehittyvänsä edelleen yhä paremmaksi pelaajaksi saadessaan kokemusta.

– Futsalhan on sellainen peli, että parhaimmillaan ollaan vasta vähän vanhempana, siinä kolmekymppisinä. Luulisin, että vanhempana parantuu ainakin peliälyllisesti, Hosio kertoo SuomiUrheilu-sivustolle.

– Itselläni on hyvä fyysinen kunto, ja maaleja ja syöttöjä on tullut. En sanoisi että olen elämäni kunnossa, mutta hyvässä pelivireessä, sillä tavalla voisi muotoilla, hän avaa kuluneen kauden pelillisiä esityksiään.

Hosio on noussut futsal-liigan parhaimpien maalintekijöiden joukkoon parin viime kauden aikana. Menestyksekkäästi myös jalkapallokentillä aikaisemmin pelannut Hosio on noussut suureen rooliin myös maajoukkueessa. Hänen vahvuutensa ovat 1 vs. 1 -tilanteissa sekä pelinlukemisessa. Hosio on tehnyt 15 pelaamassaan futsalin A-maaottelussa kolme osumaa.

Christos Zavros
Twitter: @CZavros


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!