Puolalainen hiihdon supertähti, Justyna Kowalczyk avasi välejään Norjan Marit Björgeniin hyvin suoranaisesti kirjoittamassaan blogissa, missä tuli myös varmistus sille, mistä on paljon puhuttu viime vuosien aikana.

Kowalczykin ja Björgenin välien on kirjoitettu olevan hyvinkin jäätävät. Sen Kowalczyk vahvisti.

– Välillämme ei ole ystävyyttä. Välillämme ei ole mitään suurta sympatiaa, Kowalczyk kirjoitti Sport-lehteen, jota Expressen siteeraa.

Mutta samalla Kowalczyk pitää Björgeniä yhtenä merkittävänä tekijänä siinä, miten korkealle puolalaishiihtäjä on urallaan päässytkään.

– Nyt olen voinut nostaa itselleni tasolle jota pidin mahdottomana. En olisi voinut koetella rajojani näin pitkään. En kisoissa enkä harjoituksissa metsässä, Kowalczyk kirjoittaa viitaten näyttämisen haluun Björgeniä kohtaan.

Hiihdon maailmancup käynnistyy 29. marraskuuta Rukalla.