HPK jatkaa naisten lentopallon CEV Cupissa 1/8 finaaleihin pudotettuaan itävaltalaisen Wildcats Klagenfurtin jatkosta.

HPK otti vieraissa hankitun 3-0 -voiton jatkeeksi keskiviikkona kotonaan voiton erin 3-1 (25-17, 25-11, 20-25, 25-18). HPK varmisti jatkopaikkansa jo kahden ensimmäisen erän voiton myötä. Joukkueen parhaita pistenaisia olivat Piia Korhonen (17/+13) ja Lexi Erwin (13/+2).

HPK:n kakkosvalmentaja Luca Chiappinin mielestä Kerho ei pelannut ihan parasta pelaamistaan, mutta tällä kertaa sekin riitti voittoon. HPK:n valmentaja oli ihan tyytyväinen otteluun.

Klagenfurtin valmentajan Joze Casarin mukaan joukkue on jonkin verran kärsinyt loukkaantumisista. Heidän torjuntaspelinsä onnistui hyvin, mutta se ei riittänyt.

HPK:n vastus seuraavalla kierroksella kovenee todella paljon, kun vastaan asettuu venäläinen Dinamo Krasnodar. Krasnodar voitti Challenge Cupin 2013 lyötyään välierissä tuolloin LP Viestin. Joukkueen riveissä pelaa mm. Brasilian maajoukkuetähdet Fabiola ja Fe Garay, sekä venäläistähdet Liubov Shashkova (Sokolova) ja Tatiana Kosheleva.

Oriveden Ponnistus puolestaan putosi Challenge Cupista ja sen pelit Eurokentillä päättyivät avauskierrokseen.

OrPo voitti kotonaan avausosassa sveitsiläisen Kanti Schaffhausenin 3-2, mutta keskiviikkona joukkue hävisi vieraissa 1-3 (19-25, 19-25, 32-30, 22-25). OrPon yksinäinen tehonainen oli peräti 31/+22 tehnyt Julia Tokarenko. Agnes Pallagin tehot olivat 13/-3.