Mikko Ilonen (69-72-74,-1) on ennen viimeistä kierrosta Turkish Airlines Openissa sijaluvulla 46. Kahdeksanteen sijaan on seitsemän lyöntiä, kisaa johtavaan Wade Ormsbyhyn 11.

Lauantaina Ilonen kiersi ukkosen myöhästyttämässä kisassa 28 reikää tehden kuusi birdietä, viisi bogeyta ja yhden triplabogeyn (kolme yli parin). Toisella ja kolmannella kierroksella tulostaso on jäänyt ensimmäistä heikommaksi. Ilosen mahdollisuudet kärkikymmenikköön ovat vieneet kolmen kierroksen aikana tulleet kaksi tuplaa samalla par-kolmosella, sekä kolmannen kierroksen tripla.

Ilonen pelasi kolme ensimmäistä kierrosta toisena olevan Lee Westwoodin (-11), sekä Stephen Gallagherin (-7) kanssa.

– Olen lyönyt paljon hyviä suorituksia, joiden seurauksena pitäisi tulla parempaa tulosta taululle kuin mitä on kirjattu. Peli on hyvällä mallilla, se on hyvä merkki myös kiertueen päättävää Dubain kisaa varten. Sunnuntaina on tavoite parantaa sijoitusta (46.) ja aloittaa siitä valmistautuminen finaalikisaan, Race to Dubai-listalla sijaluvulla 13. oleva Ilonen mietti.