RB-Oulu puhtaalla pelillä kaukalopallon SM-sarjan kärjessä: ”Ei sarjan taitavin porukka”

© Kuva: Ilari Savonen
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

RB-Oulu on voittanut kaikki seitsemän runkosarjaotteluaan tämän kauden kaukalopallon SM-sarjassa.

Elokuun alusti lähtien joukkueen pelaajavalmentajana toiminut Olli Holopainen, 30, ei näe, että joukkueen alkukauden menestyksen takana olisi harjoitettu erityisiä poppakonsteja. Joukkue pelaa puolustusvoittoisella taktiikalla, joka on toiminut tuloksellisesti loistavasti.

– Varmaan se on jollain tavalla se, kun ollaan lähdetty kaikissa peleissä pelkästään puolustamaan. Emme ole harjoituksissa vielä keskittyneet ollenkaan hyökkäämiseen. Sillä olemme pärjänneet, Holopainen kertoi SuomiUrheilu-sivustolle.

– Meillä ei ole varmasti sarjan taitavin porukka, ja meillä on vähiten jätkiä ja pelaamme pienimmällä materiaalilla, mutta hyvin tuntuu toimivan, hän jatkoi.

Tulevan viikonlopun oululaiset saavat vielä huilata, mutta 22. ja 23. marraskuuta sarjajohtaja matkustaa etelämmäs vierasotteluihin. Ensin vastassa on sarjajumbo Hyvinkään Rangers, jälkimmäisessä ottelussa vastaan asettuu sarjanelonen, porvoolainen Hamarin Elo.

– Ei sinne pysty takki auki lähtemään mihinkään peliin. Viimeksi olemme pelanneet Hyvinkäällä silloin, kun he pelasivat kauden ensimmäisen pelinsä. Uskon, että heidän pelinsä on kehittynyt, ja siihen on tullut vähän rutiinia. Kyllä meidän pitää se hoitaa, Holopainen linjasi.

– Porvoon peli sunnuntaina on niin sanottu iso peli.  Jos pystymme ottamaan sieltä toisen vierasvoiton tänä vuonna, niin runkosarja alkaa olla aika hyvällä mallilla.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!