Salibandyliigassa pelaavan Tapanilan Erän joukkue on luvannut lahjoittaa jokaisesta marraskuussa tekemästään maalista rahaa hyväntekeväisyyteen.

Tapanilan Erä on tänäkin vuonna mukana hyväntekeväisyyskampanja Movemberissa. Erän puuhamiehenä on toiminut mm. Aaron Fagerholm. Erän peleissä on erityispanos marraskuun ajan.

– Jokaisesta meidän tekemästämme maalista jokainen pelaaja lahjoittaa Movemberille rahaa, Fagerholm kertoo.

– Meillä on marraskuussa neljä peliä, joten eiköhän me parikymmentä maalia neljään peliin tehdä. Jonkin verran rahaa siitä saa kasaan.

Movember on tunnettu kuukautena, jolloin miehet kasvattavat viiksiään. Tempauksen ideana on lisätä tietoisuutta mm. eturauhasen syövän yleisyydestä.

– Olin mukana jo viime vuonna. Se oli silloin hauska juttu ja siksi olen taas mukana. Meidän koko joukkue on mukana tällä kaudella, Fagerholm kertoo.

Marraskuun ensimmäinen ottelu päättyi Erän 2-7-tappioon mutta pari päivää myöhemmin kaatui Koovee samoin lukemin. Erän tavoitteet ovat kuitenkin pidemmällä.

– Meillä on aika hyvä jengi tällä kaudella. Uskomme koko joukkueena siihen, että voimme voittaa mestaruuden tällä kaudella.

Viime vuonna jokainen Erän pelaaja lahjoitti hyväntekeväisyyteen kympin per maali. Marraskuun lopulla selviää, mikä on lopullinen hyväntekeväisyyssumma tällä kaudella.