Mikko Ilonen ehti pelata perjantaina kymmenen reikää toista kierrosta Turkish Airlines Openissa Colin Montgomerien suunnittelemalla Maxx Royal -kentällä Belekissä.

Hän aloitti mainiosti tehden birdiet viheriöillä yksi ja kolme. Nousukiidon katkaisi kentän ainoalla pitkällä par-kolmosella, viidennellä (205m) korttiin kirjattu tuplabogey (viisi lyöntiä), jonka Ilonen teki myös torstaina. Ennen ukkosen aiheuttamaa keskeytystä sisääntulo käynnistyi kymmenennellä reiällä bogeylla.

Ilosen (-2) sijoitus on 35. Kisaa kolmella lyönnillä johtava Ian Poulter (-13) on 11 lyöntiä suomalaisen edellä. Pelejä jatketaan lauantaina kello 08.00. Kolmas kierros pelataan samoissa ryhmissä. Kaikki 78 pelaajaa kiertävät neljä kierrosta.

Kolmikon muut pelaajat ovat Lee Westwood (-4) sekä Stephen Gallagher (-6).