Ampumahiihdon maailmancupin komeasti aloittanut Kaisa Mäkäräinen kärsii lievästä flunssasta, mutta aikoo kisailla Hochfilzenissa.

Mäkäräisen avaus maailmancupissa Östersundissa oli loistava. Hän oli kaikissa kolmessa henkilökohtaisessa kisassa palkintokorokkeella. Viikko huipentui sunnuntaina takaa-ajon voittoon.

Ampuhiihtorakaraavaani on suunnanut Itävaltaan ja Hochfilzeniin.

– Suurimmaksi osaksi joukkueella on mennyt kuten pitääkin. Pieni miinus on se, että Kaisa on ollut pikkuisen kipeänä viime päivinä. Hän on kuitenkin lähdössä perjantaina viivalle, Suomen joukkueen päävalmentaja Marko Laaksonen sanoi Yle Urheilulle.

– Kaisalla on jonkinlaista flunssaa. Itse asiassa hän hiihti nenä tukkoisena jo sen viime sunnuntain takaa-ajon. Pieni flunssa. Hän on konsultoinut meidän joukkueen lääkärin kanssa ja asia on hoidossa. Suunnitelma on siis se, että Kaisa osallistuu pikakilpailuun perjantaina, Laaksonen selvitti.

Hochfilzenissä kisataan perjantaina pikakilpailut, lauantaina viestit ja sunnuntaina takaa-ajot.