Michael Phelps avoimena: ”Elämäni rankimmat kuukaudet”

© Kuva: Getty Images

Uimarisankari Michael Phelps on ollut viime ajat otsikoissa muista kuin urheilullisista syistä. Mies jäi kiinni ylinopeudesta ja rattijuopumuksesta aiemmin syksyllä ja sai juuri toisen ehdonalaisen tuomionsa oikeudessa.

Kaikkien aikojen eniten kultamitaleja olympialaisissa voittanut urheilija kommentoi avoimesti tilannettaan Facebook-sivuillaan.

– Viimeiset kolme kuukautta ovat olleet rankimmat elämässäni ja suurin kehittymisen kohde, mitä minulla on ollut. Kuten toivoinkin, olen oppinut paljon itsestäni ja nyt minulle on työkaluja kasvaa ja oppia tästä kaikesta, Phelps aloittaa.

– Se, mitä tein, oli väärin ja aion jakaa kokemuksiani eteenpäin ja toivottavasti voin osaltani auttaa muita tekemään parempia ratkaisuja elämässään. Tiedän, että minulla on vielä töitä tehtävänä, mutta olen saanut valtavaa tukea ja uskon parempaan huomiseen.

Phelps kertoo myös, että on jälleen harjoittelemassa.

– Olen takaisin altaalla harjoittelemassa ja olen asettanut tavoitteita vuodelle 2015 ja pidemmälle sekä uimisen että muun elämän suhteen. Olen kiitollinen kaikille, jotka ovat tukenee minua näinä vaikeina hetkinä elämässäni. Rakastan teitä kaikkia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.