Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen. Molemmat kokeneet pelaajat ovat vammalalaislähtöisiä ja molemmille valinta kuukauden pelaajaksi on uralla kolmas kotimaisessa pääsarjassa.

Esko on aiemmin valittu kuukauden pelaajaksi lokakuussa 2010 ja joulukuussa 2013. Jokisen valinnat ovat ajoittuneet maalis/huhtikuuhun 2007 ja marraskuuhun 2013.

Molemmat johtivat joukkueensa liigassa puhtaaseen tiliin marraskuun aikana joukkueiden voittaessa kaikki neljä liigapeliään.

Eskon (32) kuukauteen kuului myös makea jatkopaikka CEV Cupissa, Jokisella (31) taas Suomen Cupin finaaliin pääsy sekä historiallinen Mestarien liigan avaus. Jokisen hyökkäystehot marraskuun peleissä olivat huimat 78 prosenttia ja virheprosentti vain seitsemän.

Kummastakaan kuukauden tähdistöstä ei löydy kuin yksi sama pelaaja kuin lokakuun tähdistöstä. Toisen valinnan tälle kaudella saivat LP Viestin passari Victoria Tuchashvili ja Team Lakkapään libero Luke Perry.

Naisten marraskuun tähdistö 2014

P Viktoria Tuchashvili LP Viesti
H Anastasia Leshyk Pieksämäki Volley
YP Anu Ennok LP Viesti
YP Lexi Erwin HPK
KT Kaisa Jokinen LP Viesti
KT Eeva Puukka Oriveden Ponnistus
L Roosa Koskelo LP Viesti

Miesten marraskuun tähdistö 2014

P Antti Esko VaLePa
H Urpo Sivula Raision Loimu
YP Joshua Walker Etta
YP Enderwin Herrera Sampo
KT Joe Klein Raision Loimu
KT Matthew Pollock VaLePa
L Luke Perry Team Lakkapää