Erä ja Indians isoihin voittoihin Salibandyliigassa

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Salibandyliigassa pelattiin maanantaina kaksi isoa ottelua, joissa ottivat yhteen peräkkäisillä sijoilla olleet ryhmät. Tapanilan Erä kukisti Lappeenrannassa NST:n 8-4 ja nousi isäntien ohi ensi kertaa tällä kaudella play off -paikalle. Turussa Indians nappasi kauden ensimmäisen vierasvoittonsa kaatamalla TPS:n 4-3 ja punnersi turkulaisten ohi sijalle 11.

Vain 14 tervettä kenttäpelaajaa kokoonpanoon saanut NST joutui heti alussa takaa-ajajaksi kun Tuomas Iiskola, Valtteri Vapola ja Aaro Koski maalasivat Tapanilan Erälle. Kolmannessa erässä eteläkarjalaiset kuroivat 2-6-tilanteen kahden maalin eroksi, mutta ratkaisuhetkillä NST hukkasi sekä kaksi miesylivoimaa että Tuomas Arposen rangaistuslaukauksen. Vieraiden ahdinko hellitti lopulta Aaron Fagerholmin sekä Lauri Kapasen kaunistellessa lukemia tyhjään maaliin.

Kauden aikaisemmat seitsemän vieraspeliään hävinnyt Indians nousi Turussa kahden maalin takaa tasoihin, ja toisessa erässä Joel Markkola laukoi espoolaiset ensi kertaa johtoon. TPS:n Miikka Läntinen tasoitti vielä kolmannen erän alussa, mutta vain minuuttia myöhemmin Santeri Toropainen iski Indiansin voittomaaliksi jääneen 4-3-osuman.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona paikallisotteluilla Indians – Tapanilan Erä ja Koovee – Nokian KrP.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS