Suomalaiset muodostelmaluistelijat nappasivat kärkisijat kansainvälisessä Cup of Berlin -kilpailussa, niin seniori-, juniori- kuin noviisisarjassa.

Helsingin Luistelijoiden Marigold IceUnity jatkoi vahvaa kauttaan voittamalla seniorisarjan. Joukkue oli ykkönen molemmissa ohjelmissa ja keräsi yhteispisteet 203,46. Toiseksi sijoittui HSK:n Team Unique yhteispistein 191,94. Espoon Taitoluisteluklubin Revolutions putosi lyhytohjelman kolmannelta sijalta neljänneksi keräten pisteet 155,29. Kolmas oli Saksan Team Berlin pistein 161,03. Marigoldille kyseessä oli ensimmäinen Cup of Berlinin voitto. Vaikka vapaaohjelma ei ollut joukkueen parhaita, riitti se kuitenkin ylivoimaiseen voittoon.

– Pienet virheet ja yksi nopea kaatuminen eivät haitanneet tuloksellisesti. Olen iloinen, että tekemistämme arvostetaan ja kokonaispistemäärä nousee noinkin korkeaksi, vaikka kyseessä ei ollutkaan ihan nappisuoritus, joukkueen valmentaja Anu Oksanen sanoi.

Oksaselle viikonloppu oli täydellinen kun hänen valmentamansa Musketeers voitti niin ikään ylivoimaisesti juniorisarjan. Joukkue ansaitsi vapaaohjelmastaan Hunger Games pisteet 100,78 ja voitti kilpailun yhteispistein 156,25. Toiseksi nousi lyhytohjelman kolmannelta sijalta HSK:n Team Mystique yhteispistein 135,28. Kolmanneksi sijoittui Oulun Stella Polaris pistein 133,84. Suomalaismenestystä täydensi ETK:n Reflections, joka oli neljäs.

Kaarinan Taitoluistelijoiden Diamond Edges voitti viiden joukkueen noviisisarjan pistein 47,62. Suomalaismenestystä täydensi Espoon Taitoluisteluklubin Blue Arrowsin sijoittuminen toiseksi niukalla piste-erolla 46,76. Kolmanneksi sijoittui Saksan Team Berlin.