TPS-valmentaja odotti eturivin pelaajiltaan maaleja: ”Näin ei kuitenkaan ole käynyt”

© Kuva: Juha Tamminen

Turun Palloseura majailee kotoisessa Salibandyliigassa sijalla 11. Joukkue on pystynyt voittamaan 16 ottelustaan vain neljä. Playoff-paikkaan on kuitenkin matkaa vain kolme pistettä, joten päätä ei ole tungettu Turussa vielä pensaaseen, kertoo joukkueen päävalmentaja Aki Vilander SuomiUrheilu.comin haastattelussa.

– Pelimme näyttää hyvältä, vaikka tulosta ei ole viime aikoina tullut. Se viikonloppu juuri ennen joulua oli surkea, kun hävisimme Josballe ja OLS:lle. Kahdessa viime pelissä meillä on ollut kuitenkin oikea suunta ja perusasiat ovat kunnossa.

TPS ei lähtenyt kauteen nuorella joukkueellaan henkseleitä paukutellen, joten joukkueen tavoitteetkin ovat varovaiset.

– Pyrimme nuorten pelaajiemme kanssa vain parantamaan päivä päivältä jokapäiväistä tekemistämme, jotta heille ei tulisi liikaa paineita. Olemme kuitenkin epäonnistuneet tässä, sillä esityksemme ovat aaltoilleet.

Turkulaiset ovat kärsineet lievästä maalinteko-ongelmasta, kun maalintekijöiksi ennakoidut pelaajat ovat alisuorittaneet.

– Suoraan sanoen laskimme sen varaan, että (Eetu) Leskinen, (Miikka) Sokka ja (Miikka) Läntinen olisivat olleet niitä meidän maalintekijöitämme. Näin ei kuitenkaan ole käynyt ja loukkaantumisiakin on tullut, Vilander harmittelee.

Päivän virettään TPS pääsee testaamaan tänään sarjakolmosta Seinäjoen Peliveljiä vastaan Seinäjoella klo 16.00.

 

Jesse Happonen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.