Julia Kykkänen on sijoittunut sijalle 21. Hinzenbachissa hypätyssä naisten mäkihypyn maailmancupin osakilpailussa. Suomen toinen edustaja Susanna Forsström oli lopputuloksissa 37:s.

– Ihan ok lopputulos. Ensimmäinen hyppy ei ollut kaksinen, siinä luultavasti ponnistaminen unohtui. Sitten paloi käpy, ja revin polvesta teipit pois ja lähdin seuraavaan kilpailuun ilman niitä. Toinen kierros menikin sitten jo oikein hyvin, ei se polvi näköjään teippejä tarvitse kun hyppäämään ruvetaan. Muistin ponnistaakin, Julia Kykkänen kommentoi kilpailun jälkeen Mäkihypyn tiedotteen mukaan.

– Ei tietysti kauhean tyytyväinen voi olla kun pisteet jäivät saamatta. Ihan ok hyppy, mutta parempaa tarvitaan maailmancupissa. Ensi viikonloppuun lähdetään parantamaan tästä ja maailmancupin pisteet ovat tietysti tavoitteena, kommentoi puolestaan Susanna Forsström.

Ensi viikonloppuna maailmancup jatkuu Romanian Rasnovissa. Valmentaja Kimmo Kykkäselle paikkakunnasta tulee mieleen myös Draculan kotikaupunki.

– Tätä kilpailua nyt kun ajattelee niin ei voi olla pettynyt päivään. Hieno kilpailu, hienot järjestelyt ja hyvät olosuhteet. Piti oikein käydä antamassa kiitokset tekniselle delegaatille, että hyvin vedetty ja homma toimi. Isoin myönteinen asia tässä päivässä varmasti Julian toinen hyppy ja se, miten hienosti se sujui ilman minkäänlaisia teippejä. Ensi viikonvaihteessa hypätään tosiaan Romaniassa Draculan kotikaupungissa, ja sinne lähdetään ensi viikon torstaina. Välillä käydään nyt kotona ja lataudutaan hetki tulevaan, kommentoi Kimmo Kykkänen.