Kauden 2014-15 miesten käsipallon SM-liigan välierät käynnistyvät tiistaina 8.4. Runkosarjan ykkönen ja hallitseva mestari Cocks saa välierissä vastaansa Atlas Vantaan ja runkosarjan kakkonen Dicken puolestaan HC Westin. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Neljän parhaan joukkueen koitoksiin huipentuva miesten SM-liigan kausi on kerännyt ennätyksellisen yleisömäärän. Yleisökeskiarvo jo runkosarjassa oli 263 katsojaa, missä on nousua edelliskaudesta yli 16 prosenttia.

Runkosarjan kaksi parasta Cocks ja Dicken lähtevät suosikkeina omiin välieräsarjoihinsa, mutta kumpikin joukkue tietää vastustajan vaarallisuuden.

– Atlaksen joukkue on nälkäinen. Ihmettelen, jos kaikki joukkueet eivät ole valmiita ja pelaajat latautuneita tällaisiin otteluihin, muistuttaa Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki Käsipalloliiton tiedotteessa.

– Kohtaamisemme ovat olleet aika vähämaalisia ja tiukkaa puolustuspeliä tällä kaudella. Odotan näistä kohtaamisista samanlaisia, Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg puolestaan toteaa.

Lisää välieräparista Cocks-Atlas:

Kohti välieriä: Cocks suosikkina välieräsarjaan Atlas Vantaata vastaan

Lisää välieräparista Dicken-HC West:

Kohti välieriä: Dicken saa haasteen HC Westiltä